Limited editions

F3    

F3 - Fast Frisian Fox

Bij de F3-serie ligt het accent op topafwerking, ongecompliceerd veilig en snel zeilen met een hoge funwaarde, óók voor beginners. Het moet al met al de succesvolle verhuur en verkoop van de Fox in gang houden en nog meer jonge mensen in de boot én naar Friesland lokken. Wat de sportieve en ingetogen gestileerde GTI in de Golf-serie van Volkswagen is, is de F3 in de reeks Fox’en waarvan het “instapmodel” de Touring is.

Tulip    

Fox Tulip

Fox Tulip heet deze Fox 22. Twee negen meter hoge rood-oranje tulpen sieren de lichtblauwe romp en zeilen van het sportieve zeiljachtje.

Traveller    

Fox Traveller

Fox Traveller biedt zeiler de keus: toeren of racen
Op het crèmekleurige dek na is de nieuwste uitvoering van de Fox, Nederlands populairste kajuitzeiljachtje, helemaal chocoladebruin, inclusief de zeilen. De diepbruine kleur van de gloednieuwe Fox Traveller staat voor comfort en een daarmee verbonden uniek concept: alle op luxe betrekking hebbende interieurmodules zijn in luttele minuten uitneembaar en herplaatsbaar. Het betreft een zestal snel aansluitbare lichtgewichtunits: keukenblokje met vers en vuilwatertanks, een kooktoestel, een Senseo koffiezetter, een koelbox, een chemisch toilet en digitale televisie.

Worldcup    

World cup Holland Fox

De knal oranje Holland Fox 22, speciaal gebouwd vanwege de wereldkampioenschappen voetbal in Duitsland in 2006.

Racing    

Fox 22 Racing

De fris geelgroene Fox 22 Racing is een ware blikvanger, tot over de gangboorden voorzien van innovatieve techniek en ideeën

Black    

Black Fox

De Black Fox is een overwegend zwarte, buitengewoon complete uitvoering van de Fox 22 Touring.
De zeer exclusieve Black Fox Full Options wordt gebouwd door twee Friese topwerven: Breehorn in Woudsend (casco) en Ottenhome in Heeg (assemblage en verkoop).

De ‘More Action’ is in feite de eerste Black Fox en is de basis van het unieke full-options-concept. Door een jacht direct van alle nuttige en sportieve opties te voorzien worden hogere productie- en montagekosten van bestellingen na levering uitgespaard.

 
Meer informatie:    
Breehorn Woudsend
Ottenhome Heeg

F3 Sponsors